The trip that turned out to be life changing

See previous posting for the story behind.

Photo’s in this follow up are scanned and digitalized; the original prints, although kept dry, were detoriated.

Author: Herman van Bon Photography

" I like to explore the possibilities and limits of digital art, I just let it flow to see where it can go, sometimes the end result appears quickly, sometimes the creative process takes months and other times  the creation dies in its own beauty". 

4 thoughts on “The trip that turned out to be life changing”

  1. Dat zijn mooie foto’s. Met name de adobe huizen en de mijnheer/mevrouw op de panfluit vind ik prachtig. Ik veronderstel dat je wat met de kleuren gedaan hebt, tenzij negatieven zo mooi van zichzelf verouderen, dan zou ik er nooit meer iets aan doen. (Behalve afdrukken natuurlijk) Ik heb zelf een paar weken in die contreien rondgezworven en ik vond het schitterend. Santa Fé, Taos, en in Lincoln zag ik hoe adobe verkruimelt als je er te lang niets aan doet. (En het gat dat Billy the Kid in de gevangenismuur heeft geschoten, maar dat is weer een heel ander verhaal 🙂 )

    Liked by 1 person

      1. Ik moest die Asahi Pentax opzoeken. Wat een camera! Als James Bell, de deputy die door Billy werd doodgeschoten, zo’n camera als kogelvanger had gehad, had hij het zonder twijfel overleefd. Dus daar reisde je mee door het zuid-westen? Met een lastdier dan hoop ik. Mooi die instelwielen bovenop het toestel. Ik fotografeer zelf thans met een Fuji, en dat doet er zeer aan denken. Het is doodzonde dat de negatieven verloren zijn gegaan. Aan de andere kant hebben de afdrukken zoveel aan patina gewonnen dat ermee te leven valt. (Hmmm, wel erg veel leven en dood zo. Dat krijg je als het wilde westen binnensluipt 🙂 )

        Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: