4 Comments

  1. Ik kreeg onlangs een zakje pepernoten met een soort truffellaagje eromheen (in mijn stad is nu een hele winkel met diverse pepernoten! Ik bedoel – mijn hemel, pepernoten… Toch waren ze best in te nemen. Maar nu ik jouw truffels zie wordt ik jaloers 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.