In the meantime on the farm 16

It’s breakfast time

Author: Herman van Bon Photography

" I like to explore the possibilities and limits of digital art, I just let it flow to see where it can go, sometimes the end result appears quickly, sometimes the creative process takes months and other times  the creation dies in its own beauty". 

2 thoughts on “In the meantime on the farm 16”

  1. Wat een mooie, lichte, zonnige foto’s! Ik kan het stof, de diesel en het voer bijna ruiken. Hier is het niet koud maar zeer grijs en somber en nat. Alles zompt. Bij de supermarkt stond een orkestje kerstliedjes te spelen. De oliebollenkraam doet goede zaken. Ongezellig is het niet. De kerstboom brandt. We slaan ons er wel doorheen. 🙂 Goeie kerstdagen Herman en Yvonne!

    Liked by 1 person

    1. Dank je wel. Hier is het overigens een van de droogste jaren sinds mensenheugenis. dus droog en soms verlang ik naar een beetje zompigheid met of zonder orkest; het maakt niet uit. Deze kerst zitten we aan de bitterballen. Goede wensen uit Zuid-Afrika. Herman (& Yvonne)

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: