In the meantime on the farm 16

It’s breakfast time

2COMMENTS
  • petergreyphotography

    Wat een mooie, lichte, zonnige foto’s! Ik kan het stof, de diesel en het voer bijna ruiken. Hier is het niet koud maar zeer grijs en somber en nat. Alles zompt. Bij de supermarkt stond een orkestje kerstliedjes te spelen. De oliebollenkraam doet goede zaken. Ongezellig is het niet. De kerstboom brandt. We slaan ons er wel doorheen. 🙂 Goeie kerstdagen Herman en Yvonne!

    • Herman van Bon Photography

      Dank je wel. Hier is het overigens een van de droogste jaren sinds mensenheugenis. dus droog en soms verlang ik naar een beetje zompigheid met of zonder orkest; het maakt niet uit. Deze kerst zitten we aan de bitterballen. Goede wensen uit Zuid-Afrika. Herman (& Yvonne)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: