Never a dull moment in a ‘dull village’

We even have traffic jams in Napier, South Africa.

See for yourself… πŸ˜‰

8COMMENTS
  • pallavi sharma

    Wow…beautiful pictures! ☺️

  • Daniela

    All splendid full of vivid colors and life!

  • petergreyphotography

    Heel mooi! Het verplaatsen van vee… soms gebeurd het nog, dat je een rondje fietsend door de Drentse dreven, tegen vijven, moet stoppen omdat een boer zijn koeien naar de melkstal begeleidt (aandringen hoeft niet). Zo’n stoffige hete middag, de boer glimlacht en groet, zwaait wat met zijn stok, en de koeien kuieren uierschommelend het weggetje af, en het is helemaal niet erg dat je even moet wachten, integendeel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: