Evening colours after the rain

9COMMENTS
 • petergreyphotography

  Ah! Hebben jullie eindelijk regen gehad?

  • Herman van Bon Photography

   Beetje…. Je hebt zeker wel het nieuws gezien over Kaapstad. Nog een paar maandjes zonder regen en iedereen kan met een jerrycan naar de pomp….
   Overigens hebben wij nog geen enkel probleem… 😉

   • petergreyphotography

    Dat heb ik inderdaad gelezen. Ik moest denken aan dat meer waar we waren in de VS, honderden kilometers van Los Angeles, maar nagenoeg opgedroogd omdat de Los Angelnaren daar, onder andere, hun water weghaalden. Dat is natuurlijk wel een punt, zo’n stad, geconcentreerde bewoning, heeft veel water nodig. Gelukkig hebben jullie er geen last van. Wij in Nederland krijgen nu teveel water, zeker deze winter. Maar een overschot aan water kun je (kunnen we) lozen, een tekort is een heel ander probleem.

   • Herman van Bon Photography

    Toeristen die naar zuid-Afrika willen moeten niet boeken voor Kaapstad maar voor hetgeen the zien en te beleven is voorbij de Hottentots Bergen richting Swellendam. Veel interessanter en voldoende water. 😉

 • Melanie Farrell

  Beautiful – like an impressionist painting.

 • Adrian Lewis

  Very beautiful, and the more so for the subtle colours.

 • Ellustar

  Reblogged this on SEO.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: