A bit of local wildlife

Author: Herman van Bon Photography

" I like to explore the possibilities and limits of digital art, I just let it flow to see where it can go, sometimes the end result appears quickly, sometimes the creative process takes months and other times  the creation dies in its own beauty". 

4 thoughts on “A bit of local wildlife”

      1. Wilde Hartebeest. Dat moest ik even opzoeken. Een soort antilope, net als de gnoe, maar toch weer anders. De Boeren, lees ik, gaven het dier die naam omdat ze het op een hert vonden lijken. Ongeacht de oorsprong vind ik het een schitterende, een bijna universele naam, die aan veel dieren, en geliefden (?), gegeven kan worden. Gezegend het land waarin het Wilde Hartebeest rondzwerft.

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: