Lockdown Irma & Yvonne

Author: Herman van Bon Photography

" I like to explore the possibilities and limits of digital art, I just let it flow to see where it can go, sometimes the end result appears quickly, sometimes the creative process takes months and other times  the creation dies in its own beauty". 

2 thoughts on “Lockdown Irma & Yvonne”

  1. Goedemorgen Herman! Zat je mooie lockdown foto’s te bekijken en zag ineens mijzelf en Yvonne.. Leuke foto! Hoe is het bij jullie? Houden jullie het een beetje vol, de hele tijd thuis zijn? Met ons is het prima, gelukkig hebben wij de mogelijkheid om te wandelen en fietsen.. Maarre als je in de stad woont…
    Heel veel groeten ook aan Yvonne Xx

    Liked by 1 person

    1. Dag Irma. Ook wij mogen wandelen; van 6 tot 9 in the ochtend. Voor de rest houden we onszelf goed bezig met ons werk (o.a. gelukkig een mooie opdracht van de universiteit) en Yvonne heeft ook een tuin projekt in een informele nederzetting wat geinitieerd is door de bewoners zelf. Zuidafrikaners zijn goed in het ontwijken van allerlei regels; zo zijn er op de zwarte markt volop sigaretten te koop (officieel verboden). Volgens de prognoses moet de grote golf nog komen meteen paar miljoen besmettingen en 40000 sterfgevallen voor eind november. We zullen zien. Intussen dragen we buiten een mondkapje en houden we afstand. Gelukkig leven we op het platteland. Heel veel groetjes uit Zuid-Afrika. Overigens vond ik de foto wel leuk eigenwijs… 😉

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.