Sit

Author: Herman van Bon Photography

" I like to explore the possibilities and limits of digital art, I just let it flow to see where it can go, sometimes the end result appears quickly, sometimes the creative process takes months and other times  the creation dies in its own beauty". 

2 thoughts on “Sit”

  1. De eerste foto vind ik prachtig door de jurk van de vrouw, de houding, haar armen en haar blik. Het sepia maakt de foto ‘ouder’ maar het mondkapje (of mondmasker, zoals de Belgen zeggen) brengt het beeld naar recente tijden. Heel bijzonder. Overigens merk ik dat nu met die gezichtsbedekking je als je in gesprek bent vooral naar en in de ogen van de ander kijkt, waardoor gesprekken, ook met vreemden, een bijzonder soort extra intensiteit lijken te krijgen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: